Volg Duchenne Heroes

Komende zondag, 13 September, gaat de 10e editie van Duchenne Heroes van start. Elk team heeft inspanningen verricht om daadwerkelijk het minimal benodigde startgeld bijeen te rapen middels activiteiten, acties en donaties.

Ikzelf zal deze week rijden met een digitale camera, zodat ik in de week na Duchenne Heroes per dag een video-verslag kan presenteren.

Maar vooral tijdens de week is uw steun van harte welkom. Kunt u nog wat missen schenkt u dit aan aan het goede doel waarvoor dit evenement in het leven is geroepen. Volg Duchenne Heroes ook op Facebook, Twitter en website.

Met name de website zal prominent staan deze week, want er volgt daar een pagina/koppeling zodat je vanuit je eigen computer via internet de vorderingen van de teams kan bekijken. Elke groep rijders (minimaal 4 personen) draagt een GPS-tracker mee, die veelvuldig de positive doorgeeft aan het internet. Moedig ze aan met een SMS (al zullen velen pas bij het eindpunt de berichten lezen) en/of bezoek ze op een camping op.

 

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.