Terug in Nederland

Vannacht last van buikgriep gehad en zeer slecht geslapen. Mogelijk een kou opgelopen bij afdalingen? Of van drinkwater op checkpoints? Wie weet, maar aldus besloten om in deze brakke situatie rust te moeten nemen.

Teamleden Erwin vd Ham, Rene en Roger vertrokken in de druilerige ochtend. En ik achterblijvend. In de tussentijd mijn maag rust gegeven, spullen klaargemaskt en blik naar dag 5, op weg naar Roggel. Na aankomst met de camper op camping ‘De Bron’ een plaats gevonden en de mountainbike gepoetst tussen de buien door. Het achterwiel liep vast, dus dat mocht ik oplossen. Oorzaak snel gevonden, de remklauw gedemonteerd en gereinigd. Daar kwam nog een grote hoeveelheid zand uit van de vele modderbaden. Het langdurig stevig remmen (wat je ook kon ruiken) deed mij vermoeden dat de remblokken op raakten. Al met al zijn de nieuw geplaatste remblokken van Hope nog niet voor een derde versleten. Indrukwekkend!

Tegen de tweede helft van de middag mijn benen laten masseren in de hoop dat ik daarna Erwin, RenĂ© en Roger kon verwelkomen. Dat lukte niet, maar allen kwamen aan in een onweersbui. Wel voelen mijn benen stukken beter aan na de massage, dus van mij mag het koersen beginnen (mits mijn maag het avondeten goed verwerkt). Nu de weergoden tevreden stellen, want regen blijft vooralsnog ons deel…

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.