Startnummer #171

BOX groot 171 copy

Startnummer #171 voor Niels in 2015

Intussen is de GPS-route aan alle deelnemers beschikbaar gesteld, en ben ik druk bezig deze over te zetten naar mijn Edge 810 navigatie. Want alles wordt op GPS verreden. Toch laat ik (uit ervaring) de navigatie passief meelopen en volg zelf (manueel) de track/route die is uitgestippeld. Want ik herinner me nog goed de vele momenten van ‘herberekenen’, en uitvallen van de GPS…

Daarnaast rijd ik samen op met Erwin van der Ham (#168), Rene Mikkers (#169), Roger de Jong (#170). Erwin en Rene vormen samen team ‘RED‘. Roger rijdt zover ik weet individueel voor Duchenne Heroes mee. Met deze groep rijden we met GPS tracker #39 rond, zoals eerder genoemd.

 

 

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.