Sportkeuring

VieCuriVitaalZoals elk jaar maak ik gebruik van de diensten en expertise van Viecuri Vitaal voor de (uitgebreide) sportmedisch onderzoeken. Voordeel is dat de artsen zien wat in het verleden is gepresteerd en hier hun adviezen op aan kunnen passen. Zo ook dit jaar. Iets later dan gepland, door omstandigheden, maar dan ook hier: eind augustus een ‘finale’ APK keuring.

Waar ik in 2013 op de maximaal-test nog 378Watt wist te bereiken, en in 2014 naar 409Watt steeg, daar ben ik nu benieuwd naar hoe 2015 gaat worden. Vooral de hart/long functie (met VO2max indicatie) ben ik scherp op. Zou ik weer een +10% verbetering kunnen realiseren, door de combinatie van zwemmen, fietsen, hardlopen?

Wie weet… eind augustus weet ik wat het lichaam waar kan maken 🙂

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.