Laatste Duchenne Heroes bijeenkomst

untitledVandaag in Bunnik is de laatste bijeenkomst geweest voor mountainbikers en vrijwilligers. Gezien mijn blessure aan de kuit eerder deze week, heb ik de deelname aan de triatlon in Goch (D) moeten afgelasten en ben afgereisd naar de meeting. Daar trof ik vele bekenden aan, met wie het erg goed bijpraten was. En de algehele stemming die we allen waarnamen: “we hebben er gigantisch veel zin in!”.

Nadat Tinha, Lynn en Ryanne iedereen welkom heetten en onder genot van een kop koffie/thee de presentatie gestart. In vogelvlucht de week in september:

  • dag 1: rijdend door Nassogne, St. Hubert en kenmerkend zijn de pittige klimmetjes;
  • dag 2: La Roch, Houffalize met de vele trails in de Ardennen
  • dag 3: Luxemburg, Coo, Aywaille met veel technisch afdalen
  • dag 4: de Hoge Veenen, met vele vergezichten en de binnenkomst in Nederland nabij het Drielandenpunt
  • dag 5: Zuid-Limburg & Leudal, met veel bochtenwerk
  • dag 6: Duitsland door met technische singletracks en qua afstand de langste dag-etappe
  • dag 7: door de Maasduinen op weg naar de finish in Nijmegen.
Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag4 Dag 5 Dag 6 Dag 7
dagetappe 100km lengte 89,4km 89,4km 106,2km 112,5km 112km 118,5km 89km
hoogtemeters 100km 1843 1900 2580 2090 770 880 700
hoogtemeters 70km 1298 1540 1770 1430 500 540 950

Verder is nog voor dit jaar (2015) circa EUR 36.500 nodig om de magische mijlpaal van 1 miljoen euro te doorbreken. Dus heb je nog niets gedoneerd, en kun je iets missen in de strijd tegen deze oneerlijke spierziekte: doneer dat dan graag z.s.m. via deze website of via Duchenne Heroes.

Voor jongeren (18 t/m 21 jaar) die graag mee willen rijden, er is een (tijdelijke) actie waarin je uitsluitend het inschrijfgeld voor de weekend hero hoeft te betalen, en de betreffende stichting het sponsorgeld per rijder (t.w.v. EUR 750) voor je inbrengt. Surf snel naar www.duchenneheroes.nl of bel (tijdens kantoor uren): 088-3665460

Super Heroes Kids Run

Wil je graag op zaterdag meerijden met/tijdens de intocht van alle mountainbikers en ben je tussen de 5 jaar en 16 jaar jong?

Meld je dan aan als deelnemer op deze link ! En kom verkleed als superheld op je fietsje/step naar Park Brakkenstein in Nijmegen! Als je ook nog vriendjes, vriendinnetjes, familie mee brengt is dat NOG leuker!

Intussen

Ik bereid me verder voor op de laatste evenementen (in Apeldoorn), met nadruk op herstel van de spierblessure en blessurevrij blijven voor Duchenne Heroes. De blessure is sinds 2 dagen pijnvrij, en bewegelijkheid komt weer terug (mede door rust, koelen, hoog houden en masseren). Ik ga dinsdag weer met looptraining (interval) testen hoe het herstel vordert.

De mountainbike is uiteraard al goed gepoetst, nieuwe remblokken er in, remvloeistof gecontroleerd, balhoofdlagers gecheckt, etcetera.  Enige wat ik nog moet doen is een andere voorband met grover profiel (en dikkere band) zodat deze voldoende grip blijft behouden in de Ardennen. Daarnaast worden de laatste bestellingen PowerBar sportvoeding (energierepen, gels, drinks) gereed gebracht, fietskleding (armstukken, beenstukken, shirts, ondershirts, koersbroeken) geordend. Ofwel… het evenement gaat bijna van start!!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.