Fietskleding ontvangen

DH-kleding Vanmiddag is de pakketdienst van UPS langs geweest om de fietskleding af te geven. Wel met enige vertraging, want ik (en vele rijders met mij) hadden stille hoop begin juli al hiermee te kunnen rijden. Al met al is het toch nog goed gekomen door Bioracer, en mijn pakket was volledig geleverd: windjack, korte shirts/jerseys en diverse koersbroeken.

Dank u wel Bioracer en nogmaals dank de diverse toezeggingen van donateurs die mogelijk maakte mij in deze prachtkleding te laten koersen! De keuze voor deze set was snel gemaakt: een goede pasvorm en afwerking met een goede zeem in de broeken (mede door de ervaringen uit 2013), en de kleurstelling was de order snel geplaatst en e.e.a. geregeld.

Verder zijn de trainingen nog steeds in volle gang. Zo is afgelopen zondag een 130km rit verreden met een mede-triatleet (op een heuse tijdritfiets, wat ging dat hard!) vanaf Eindhoven door een groot deel van België. Tijdens de wekelijkse hardloop interval training met collega’s en een professionele trainer merk ik dat ik nu goed mee kom met de sneller collega’s die rond de 1:30u op de halve marathon mee rennen. Dus dat geeft ook een goed gevoel zeker met de sportkeuring eind augustus. Deze is wel laat gepland, doch ook ik kijk al weer verder naar 2016…

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.