Checkpoint in gemeente Gennep bekend

GroesbeekGruwelijkste2014-90km-21sept2014-1Ik kan het al gerust mededelen voor alle inwoners in de gemeente: op zaterdag 19 September a.s. zal de Duchenne Heroes hun eerste checkpoint houden op manage Bergemo in Heijen (Hommersumseweg 39).

Een mooi moment om daar alle heroes en vrijwilligers een warm welkom te geven! De verwachting is dat tussen 9.30 en 11.30u de mountainbikers hier hun korte pauze houden, zich voeden en eventuele mechanische problemen (laten) verhelpen

Na deze stop zal er naar Duitsland gereden worden, om via het Reichswald naar Groesbeek/Breedeweg te rijden alvorens de laatste etappe naar het verzamelpunt in Nijmegen in te zetten.

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.