Update juli en Duchenne Heroes Kids Race

untitledHelaas is dus zoals bekend de triatlon Didam afgelast, maar na contact gezocht te hebben met de diverse donateurs hebben ze aangegeven de gift gewoon aan te houden voor het doel waarvoor gestreden wordt: Duchenne de wereld uit te trappen! Nog een 500 euro en dan is het startticket ook binnen!

Nu na een periode van examens en certificeringen voor het werk, weer verder kijkend. En eind augustus komt de triatlon in Goch (Duitsland) nabij. Een thuiswedstrijd, ook heel fijn!

Verder train ik geduldig verder, veel looptraining en zwemtraining, gecombineerd met het fietsen. Een total body workout 😉 Ook wel handig, aangezien voor 2016 een halve triatlon (1,9km zwemmen, 90km fietsen, 21km hardlopen) op het programma staat.

Voor alle lezers, er is dit jaar ook gelegenheid om je zoon/dochter mee te laten doen met de Duchenne Heroes Kids race! Vanuit Nijmegen zullen ze op de laatste dag de laatste kilometers mee trappen. En om het helemaal spannend te maken: je mag met je rolstoel, loopfiets, crossfiets meetrappen, in stijl verkleed als jouw favoriete superheld!!

 

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.