Startbewijs binnen

startbewijs_DH Een mijlpaal bereikt, het startbewijs voor september is binnen na het (moeizaam) inzamelen van donaties voor onderzoek naar Duchenne in de regio Noord-Limburg. Er is dus 50 uur aan onderzoek ingebracht voor de strijd tegen Duchenne!

Al met al viel het best zwaar, als je communicatie, organisatie zo bekijkt. Maar dat weerhoudt mij niet en ‘een man een man, een woord een woord’ is het credo al sinds 2013. Nu het startbewijs binnen is, zijn en blijven donaties nog altijd van harte welkom!

Nu breekt de vakantieperiode aan, waarin ik verder ga met trainen op racefiets en mountainbike. Verder is eind augustus een triatlon in Goch (D) waar ik deel aan zal nemen, en uiteraard in september in Apeldoorn. Beide relatief korte afstanden, maar je kan dan alsnog ‘stuk’ gaan.

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.