Te gast bij Nima Diva’s

nima_profiel Vandaag was ik te gast bij de lokale radio NimaFM, in het programma NimaDiva’s. Hier ben ik op gastvrije en warme wijze onthaald en geinterviewd over Duchenne Heroes, de activiteiten, trainingen en… is een speciale gast telefonisch aangehaakt: Annelies Stavorinus uit Gerwen/Nuenen.

Annelies is moeder van Cody, die toevallig vandaag zijn 16e verjaardag vierde! Cody is door de spierziekte geraakt, en Annelies wist op heldere en mooie wijze de zijde van het verhaal te vertellen als ouders van een kind met Duchenne.

In het gesprek is ook de mogelijkheid genoemd om mee te rijden als Weekend Hero, waar je 2 dagen mee rijdt (waarvan 1 dag de binnenkomst op Park Brakkenstijn te Nijmegen) en een lager sponsorbedrag ingebracht dient te worden. Wil je meer weten, surf dan snel naar www.duchenneheroes.nl. Ook voor donaties is het mogelijk om daar informatie op te vragen, of je kan aan de rechterzijde op deze website via iDeal/eenmalige machtiging een donatie aan dit team verrichten.

Daarnaast werd in deze uitzending het lied als primeur gespeeld wat als tune voor Duchenne Heroes in het team gedraaid wordt bij start en finish. Voor 2015 is gekozen voor:
Afrojack featuring Wrabel – Ten feet tall


Foto’s zijn op de Facebook-pagina van Nima Diva’s te bewonderen, dus geef de dames een LIKE! 

Uitzending van 12.00 tot 13.00u

Uitzending van 13.00 tot 14.00u

 

Bezoek ook zeker de website van Cody Stavorinus

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.