De Maas Verbindt gaat internationaal

dc6rkaqc9Internet kan ook leuke contacten tot stand brengen… zo ook deze avond. Al in 2014 had ik een eigen twitter account voor 2015 aangemaakt, waarin de combinatie strijden tegen Duchenne en mijn ontdekkingsreis rondom triatlon gecombineerd is. Een Facebook community is zo opgezet, en social media is in de lucht. Al met al, heb ik daar niets meer mee gedaan daar deze site voortgezet wordt… tot vanavond.

Een britse triatleet benaderde mij met de vraag of ik nog iets met het twitter account ‘Tri4Duchenne’  iets doe. Na een ontspannen mailwisseling en verdere kennismaking, heb ik dit account geschonken aan de britse sporters, die op hun beurt aldaar hun spieren in de strijd werpen tegen Duchenne! Uiteraard is de wisselwerking dat ook aan britse zijde Duchenne en Duchenne Heroes bekender wordt, met hopelijk straks een internationaal deelnemersveld ! Of… wellicht een samenwerking en eens een triatlon of sport event in United Kingdom meemaken!

De britse website is te bekijken op: www.tri4duchenne.com
Twitter is @tri4duchenne

Dus ik zeg: volgen !
Ben Thomas, Guys, let’s beat Duchenne out of this world!!

Maar nu eerst: rust en morgen mijn eerste debuut op de halve marathon te Nijkerk!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.