Aftellen voor de Halve van Nijkerk

maas-niersbode-15apr2015

Maas & Niersbode 15 april 2015, editie Gennep en Bergen L.

Nog even en dan staat het volgende loop-evenement in de startblokken: de halve marathon van Nijkerk. Intussen doorgegaan met trainen en uitbouwen van het hardlopen, zwemmen en fietsen. En in begin april al de mijlpaal van het hardlopen bereikt: de eerste 500km zijn afgelegd met trainen en een aantal evenementen (Stevensloop, Venloop etcetera).

De halve marathon is toch een serieuze afstand. Er kan van alles gebeuren en ik heb ook het credo om mijn eigen tempo te kiezen, rustig opbouwend en op de 2e helft versnellend naar de finish te hollen. Of het mij lukt, of dat mijn adrenaline mij weer opzweept en schema’s omver zal schoppen… wie weet?

In elk geval is er vanuit de regionale krant aandacht besteed aan dit evenement waar ik mijn gezonde spieren letterlijk pijnig om de Duchenne kids een medicijn aan te kunnen bieden, samen met vele anderen met mij. En de eerste helft van het startbewijs is er zo ongeveer, dus nu verder naar de tweede helft. Heeft u al een kleine donatie gedaan? Super! Top! Wilt u mij alsnog steunen, dat zou helemaal gaaf zijn! Surf dan ook snel naar deze website van Duchenne Heroes en doneer met een warm hart!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.