Voorbereiding Stevensloop 10km

stevensloop-logo Nog 1 week te gaan en dan is het volgende evenement onderwerp waarin ik mijn gezonde spieren in de strijd gooi tegen Duchenne: de nijmeegse Stevensloop. Op een afstand van 10km hoop ik natuurlijk weer mijn eigen tijd te kunnen verscherpen. Wel zit het venijn in de staart op dit parcours: de laatste kilometer is een flinke klim te maken, waarbij door de organisatie zelfs een ‘klim klassement’ wordt bijgehouden. Dus het is niet een makkelijk parcours.

Sponsoring kan door zelf vast te stellen wat je per kilometer zou willen sponsoren (stel 50 eurocent) en het totaal bedrag (50 eurocent x 10 km = 5 euro) over te maken via deze link.

Voor bedrijven geldt hetzelfde:100 euro levert een bedrukt shirt op met op borst-en rugzijde een full-color logo/vermelding, evenals vermelding op website, social media (twitter, facebook, Tumbl’r) en weergave in de banner met sponsor-logo’s op de website tot eind december 2015. Als bewijs van donatie zal een bewijs worden verstrekt voor uw boekhouding, aangezien Duchenne Heroes een ANBI erkend keurmerk van de Belastingdienst draagt.

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.