Publiciteit tijdens de Acht van Oost Brabant

In het brabantse Mill is op zondag 8 maart de 13e rit van de ‘Acht van Oost Brabant’ verreden. Een evenement voor zowel de wielrenners als mountainbikers, met een groot aantal afstanden waaruit gekozen kan worden. De mountainbike routes variëren in lengte van 20km tot 120km. De wielrenner kan slechts een rit van 80km verrijden. Met medewerking van een viertal lokale fietsverenigingen zijn diverse posten bemand en is alles tot in de puntjes verzorgd. Een mooi moment om de 10e editie van Duchenne Heroes onder de aandacht te brengen, hetgeen door Ryanne van Emolife aan mij gevraagd is. Ik koos ervoor om daarom geïnteresseerden bij te praten over Duchenne Heroes en een groot pakket aan flyers & magazines te verspreiden. Dus de elektrische auto afgeladen met foldermateriaal en naar het startpunt gereden. De mountainbike past er helaas dan niet meer in, maar dat heb ik later de middag goed gemaakt met een duurtraining door de omgeving 🙂

Tijdens de gesprekken (op zowel de start/finish als op een van de rust/verzamelpunten) trof ik ook een aantal Heroes aan uit eerdere edities, en zelfs een team uit Gemert wat in 2015 mee gaat rijden aan. Erg leuke reacties en levendige gesprekken hierover gehad. Bij de mensen die nog niet zo bekend zijn met Duchenne Heroes, had ik ook de weekend-heroes optie onder de  aandacht gebracht met een lager inschrijf-bedrag en een lager sponsor-bedrag.

Na een ochtend & middag praten en folderen was ik door mijn materialen heen, en hoop dat er toch enkele fanatiekelingen aan gaan haken de komende weken om in september mee te fietsen in de 10e editie van Duchenne Heroes. Tijd zal het leren, maar een positief visitekaartje is afgegeven!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.