Voortgang training

GroesbeekGruwelijkste2014-90km-21sept2014-1Dit weekend mijn verjaardag mogen vieren in bijzijn van vele lieve vrienden, en ook nog verrast door een aantal mooie donaties en enkele activiteiten die in ‘planning’ staan. Meer daarover volgt te zijner tijd informatie. Tevens heb ik nog intensief getracht de middelbare school waar ik in 2013 (en daarvoor) galafoto’s van leerlingen mocht maken, echter dat is helaas op niets uitgelopen.

Komend week, zaterdag 28 februari, ga ik deelnemen aan een triatlon die door een sportschool in Veldhoven georganiseerd wordt. Puur voor het prikkelen van mijn spieren, dus niet direct aan sponsoring gerelateerd. De sprint triatlon bevat ca 350 meter zwemmen, 20km fietsen en 5 km hardlopen. Mooi moment om met name het zwemmen eens weer onder competitie-druk te testen 🙂

Verder ben ik letterlijk en figuurlijk in aanloop naar de Stevensloop en de Venloop, waar ik beide evenementen 10km zal volbrengen. Het fietsen (op racefiets & mountainbike) zal vanaf maart uitgebouwd worden, maar dankzij het vele sporten (zwemmen en hardlopen) is de conditie al met al ongeschonden door de winterperiode gekomen!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.