Voorbereiding op Midwintermarathon

Apeldoorn-MWM2015Komend weekend zal er wederom lokaal in de gemeente menig auto gewassen gaan worden, maar ondertussen kijk ik met frisse blik verder: de 10 engelse mijl in Apeldoorn tijdens de Midwintermarathon komen er aan! Vandaag heb ik dan het startnummer per post mogen ontvangen. Mijn streeftijd dat ik momenteel in gedachten heb is net onder de 1 uur 30 minuten voor 16 km 🙂 Of het behaald wordt, dat weet ik na de run. Wil je als bedrijf op borst-en rugzijde prijken met een groot (kleuren) logo, dan kan dat. Vanaf 100 euro (per bedrijf) regel ik het shirt en bedrukken, uiteraard volgt beeldverslag naderhand! Op 1 shirt kan ik 2 bedrijven weergeven. Naderhand ontvang je als bedrijf maandelijks een nieuwsbrief en worden acties van het bedrijf onder de aandacht gebracht.

Conditioneel ben ik er klaar voor, geen blessures meer, en de TI-pees aan het linker bovenbeen is ook goed genezen. De zwemtraining van  Tri-Experience zit er ook op, dus nu kan ik deze zwemtechniek blijven oefenen voor de kwart triathlon later dit jaar in Terheijden (nabij Breda).

Tevens ga ik in april de halve van Nijkerk aanpakken. Ook een mooie vuurdoop voor de halve marathon (21 km). Dus ik ga er nog steeds voor!!

Ook is het verrassend dat de journalist van de streekkrant Maas-en Niersbode onverwacht langs kwam voor foto’s en heeft hier een leuk stukje over geplaatst in de editie van deze week in Gennep en Bergen. Hartelijk dank daarvoor, aandacht kan Duchenne spierziekte zeker gebruiken! Alles om een medicijn te laten ontwikkelen en de kinderen een kans te geven op een gezond en gelukkig leven!!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.