Terugblik auto was actie 31 januari

De dag begon al vroeg met de allerlaatste zwemtraining in Eindhoven, waar gelijk een zwemtest na 20 weken training werd afgenomen. Toch fijn dat je merkt dat progressie gemaakt is, maar ook dat je nog heel wat kan leren. Net als met alles: hoe meer uren je er in steekt, hoe meer resultaat je kan behalen. Dus dat wordt komende weken gewoon 2-3 keer per week verder trainen.

‘s Middags alles thuis in gereedheid gebracht voor de laatste zaterdag van auto was actie. En ondanks dat oorspronkelijk om 14.00u gestart zou worden, stonden er al spoedig enkele auto’s om 13.00u op de stoep. Beetje overdonderd maar met een flinke emmer heet water de auto’s een voor een gewassen. Was de ene auto nog niet vertrokken, sloot een volgende auto aan. Het ging in zo’n tempo dat ik aardig mocht doorzetten. Gelukkig speelde het weer dit keer wel mee, en met een zonnetje op de rug was het toch nog behaaglijk!

Ik ben even de tel kwijt geraakt van de aantallen auto’s, maar uiteindelijk is er zojuist het bedrag geteld en kwam er EUR 130,50 op de teller tot stand. Als ik snel reken hebben de 2 zaterdagen toch een kleine 200 EUR in totaal bij elkaar weten te brengen. Iedereen die dit mede mogelijk gemaakt heeft: heel hartelijk dank!!

En nu, na zo’n dag, tijd om bij te komen en de blik op het volgende evenement te richten: de 10 engelse mijl (16km) in Apeldoorn op 1 februari: spieren voor spieren!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.