Midwintermarathon: here I come!

dc6rkaqc9Vanavond de laatste hardlooptraining afgewerkt, een intervaltraining waar je spieren goed geprikkeld mee worden. Morgen nog zwemtechniek oefenen voor borstcrawl/vrije slag, zodat later in Terheijden de kwart triathlon ook genieten wordt.

Maar nu eerst de blik op komend weekend: de Midwintermarathon in Apeldoorn, waar ik deelneem aan (mijn eerste) 10 engelse mijl (circa 16 kilometer). In welke weersomstandigheden dit gebeuren gaat, is nog de vraag want ik zie nog steeds een ‘kans op sneeuw’ in de vooruitzichten verschijnen.

Doneren via ‘sponsor per kilometer’  is mogelijk en voor dit evenement : ‘Sponsor per mile’ / Let me smile for each mile!

Hoe werkt het? Ik ga sowieso deze 16km voltooien. Wil je mij in de strijd tegen Duchenne steunen, besluit dan zelf hoeveel je per mijl doneert.

Maak het totaal bedrag (stel: 1 euro per mijl, dan is het totaal bedrag 10x 1 euro = 10 Eur) over via deze link van Duchenne Heroes. Doorloop de stappen en je ontvangt als bewijs per email een donatie, die door de Belastingdienst in aanmerking komt door het ANBI keurmerk.

Wil je als bedrijf op borst-of rugzijde getoond worden, maak dan het vaste bedrag van 100EUR over op dezelfde wijze als hierboven beschreven. Ik neem dan op korte termijn contact op om het juiste logo te gebruiken en draag het shirt tijdens dit event.

Ik zal, net als bij de Zevenheuvelenloop filmopnamen maken  als sluitend bewijs 🙂

Tevens is deze week de inschrijving op de Stevensloop te Nijmegen (in maart dit jaar) ook bevestigd/verwerkt, dus houd de website in de gaten!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.