Autowas actie 17 januari

GroesbeekGruwelijkste2014-90km-21sept2014-1Na een buitenlandse zakenreis en veilige vlucht terug naar huis begon de zaterdag met de gebruikelijke taken, vooral huishoudelijk. Tegen 14.00u lekker thuis in de zon (binnen) mij in een comfortabele stoel gevestigd in afwachting op wat komen gaat. Het weer zat in elk geval veel beter mee: in Gennep scheen de zon volop, de lucht was nagenoeg straks en vrij van wolken.

Al met al zijn er in de middag diverse mensen met hun auto aangekomen, om onder genot van koffie/thee en wat lekkers hun auto te laten wassen. En soms was het nodig ook, met alle pekel en modder van de afgelopen weken. Geheel onverwacht kreeg ik ook nog bezoek van de lokale pers die foto’s heeft gemaakt en even bijgepraat over de activiteiten, opkomst en ontwikkelingen rondom Duchenne. Daarnaast is nog een leuke donatie binnengekomen van een collega, wat de dag toch als geslaagd mag noemen! Dank voor alles!!

Op naar volgende week zaterdag, 24 januari a.s. Zelfde tijd (14.00-18.00u), zelfde plek! 🙂

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.