Autowas actie 10 januari

garmin-remote

Garmin remote voor bediening van de GPS op het stuur.

Vandaag de eerste inloop (of is het inrij) actie georganiseerd, auto’s wassen. Je kan veel voorbereiden en plannen, maar je bent en blijft toch afhankelijk van het weer. En wat een weer is het: stevige windvlagen hier in Noord-Limburg, fikse regenbuien die de hele dag aanhouden. Niet bevorderlijk, ondanks dat de koffie en thee gereed staan.

Ondanks aankondiging in de lokale krant Maas-en Niersbode in de edities van Gennep en Bergen, is de toeloop op ‘0’ auto’s blijven steken. Niet dat ik mij verveeld had, want de kerstboom moest nog afgebroken worden, en tevens de gelegenheid genomen om de vermogensmeter op de racefiets te monteren, evenals op mountainbike en racefiets een afstandsbediening voor de Garmin Edge 810 serie GPS. Hiermee kan je met de handen aan het stuur toch ‘door de schermen’ bladeren en schakelen tussen routekaart en overige informatievelden. Overigens, deze afstandsbediening werkt alleen als je de Edge 810/510 serie navigatie hebt bijgewerkt naar firmware versie 3.40 (of nieuwer). De accessoire is niet langer voorbehouden aan uitsluitend de Garmin Edge 1000.

Maar de blik voorwaarts, en op naar zaterdag 17 januari voor de volgende autowas activiteit voor Duchenne.

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.