Auto wassen

Zaterdag 31 januari a.s. zal van 14.00 tot 18.00u de mogelijkheid geboden worden om de auto te laten wassen. Voor een bedrag van EUR 7,50 (meer doneren is extra opbrengsten ten gunste van de kinderen met Duchenne) zal de bolide van buiten spik en span gewassen worden. Gezien de weersvoorspellingen (geen sneeuw, geen storm, temperatuur ruim boven de nul graden Celsius), gaat de actie onverminderd door.

Zondag 1 februari a.s. zal de Midwintermarathon gelopen worden, waar ik een afstand van 10 engelse mijl (ca. 16 km) overbrug. Make me smile and sponsor by the mile is de lijfspreuk. Het weer zal niet meezitten, maar ik ga er voor. Maak hiervoor een bedrag over via deze sponsor-pagina.

Tevens heb ik vorig jaar deel genomen aan het Bike Festival Brabant in Landerd. Hiervan is de inschrijving een feit, en hoop ik in juni a.s. ruimschoots over de 100km te verrijden in de zes uur durende endurance mountainbike wedstrijd. Nadere informatie over donaties/sponsoring hieraan worden later nog bekend gemaakt. Ben je op een van de evenementen ook aanwezig? Publiek maakt deel uit van de sfeer en helpt iedere deelnemer presteren 🙂

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.