Auto wassen voor Duchenne

duchenneheroes-1 In januari gaat deze actie van start in Gennep e.o. Niets rijdt zo heerlijk als een goed gepoetste personenauto in het nieuwe jaar. Laat daarom uw personenauto wassen tegen een kleine vergoeding voor onderzoek naar Duchenne spierziekte.
Waar? Papierschepper 1 in Gennep
Wanneer? Op zaterdag 10, 17, 24 en 31 januari van 14.00u tot 18.00u
Waarmee? Uw auto zal aan de buitenkant gereinigd worden met kwaliteits-poetsmiddelen van McGuiars, een amerikaans fabrikant dat garant staat voor een mooie verzorging van de lak. Tijdens de poetsactie wordt gebruik gemaakt van de vloeibare (biologisch afbreekbare) autowas. Ik maak gebruik van 2 emmers: 1 met vers (warm) sop, en 1 emmer om uit te spoelen zodat vervuiling niet weer op de auto kan komen. Afspoelen gebeurt met regenwater wat kalkvrij is en geen strepen achter laat.
Kosten? Voor dit initiatief is een bijdrage van EUR 7,50 per personenauto vastgesteld. Meer doneren wordt uiteraard zeer gewaardeerd!

De koffie/thee staat gereed terwijl u wacht.

Uiteraard wordt de auto met grootste zorg gewassen zodat u tevreden in een schone auto wegrijdt. Aansprakelijkheid op schades kan niet aanvaard worden.

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.