Voortgang training

GroesbeekGruwelijkste2014-90km-21sept2014-1 Na de zevenheuvelenloop in het nabijgelegen Nijmegen ben ik trots op het behaalde resultaat. Wat minder prettig is de nasleep ervan, want door overbelasting van een Iliotibiale pees in het bovenbeen/knie was hardlopen en fietsen niet meer mogelijk zonder pijn.

Rust was het devies, en dat heb ik ook opgevolgd. Nu sinds deze week is het trainen voorzichtig hervat, en het hardlopen van circa 5-6 km gaat weer pijnvrij en lekker. In deze periode ben ik wel vaker en langer in het zwembad te vinden, om de techniek van borstcrawl (vrije slag) goed aan te leren. En het lukt me al om aardig een afstand uit te zwemmen met de vrije slag! Dus de conditie heeft niets geleden, mede door het blijven zwemmen.

Donaties druppelen ook nog binnen, maar alles is welkom. Dus heeft u nog geen goed doel zo in december met oog op de feestdagen, dan vraag ik u om hier aan te doneren. Elke euro is er 1 in de strijd tegen de spierziekte Duchenne.

De planning voor deelname aan triatlon evenementen vult zich ook zo langzamerhand. Helder is dat ik in september de 1/8e triatlon ga deelnemen in Apeldoorn, om te zien hoe ik mijzelf verbeterd heb ten opzichte van 2014.

Voor het hardlopen ga ik zowiezo 1 februari a.s. de 10 engelse mijl (ca. 16km) hardlopen in Apeldoorn. Hiervan is de inschrijving bevestigd! Ook verwacht ik dit weekend meer te ontvangen over de Stevensloop in Nijmegen waar ik 10km zal volbrengen.

Rest mij jullie hele fijne warme feestdagen toe te wensen!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.