Triatlon Terheijden

dc6rkaqc9 Het volgende evenement waar gezonde spieren in de strijd geworpen worden tegen de progressieve spierziekte van Duchenne is de triatlon in Terheijden, nabij Breda.  Op 14 juni 2015 gaat het dus ook mijn ‘eerste kwartje’ worden….

En om mijzelf te blijven prikkelen en uitdagen is een kwart triatlon mijn onderdeel. Ik zal die dag dan 1.000 meter moeten zwemmen, 40km moeten fietsen en 10 km hardlopen. Uiteraard zo snel als ik kan 🙂 Doel voor mij is blessure-vrij dit evenement te voltooien, tijd en extra PR’s zijn altijd meegenomen 🙂

Sponsoring

Sponsoring is mogelijk per onderdeel en per kilometer voor particulier als bedrijf.

Ben je als bedrijf geïnteresseerd om op het fiets en/of loop-onderdeel die dag op het shirt te worden afgebeeld op borst-en rugzijde dan is daar een minimum sponsor-bedrag van 100 euro per bedrijf vastgesteld.

Als particulier is het mogelijk per kilometer te doneren, of een vast bedrag eenmalig te doneren.

Donaties kunnen via de Duchenne Heroes website worden verricht

Kledingsponsor gezocht

Verder is het mogelijk om tijdens de week van Duchenne Heroes als kleding-sponsor aan te haken. Hoe eerder een kleding-sponsor aanhaakt, hoe meer en langer de sponsor zichtbaar is tijdens evenementen zoals het hardlopen, triatlon, mountainbike en wielren-evenementen.

Heeft u interesse, neem dan gerust contact op!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.