35e kerstloop Gennep

never-give-up Op 2e kerstdag, vrijdag 26 december, wordt in Gennep de 35e kerstloop gehouden. Vanaf 12.20u zal Niels (gekleed in zwart Duchenne Heroes shirt) hier aan deelnemen, om de 10km te overbruggen en Duchenne in ‘the picture’ te krijgen.

Gezien het korte tijdstip van deelname is per kilometer sponsoren niet mogelijk noch vermelding als bedrijf op een loopshirt, maar alle donaties zijn uiteraard nog even noodzakelijk om deze spierziekte een halt toe te roepen. Dus heeft u een kleine donatie, dan steunt u de families, kinderen en vele anderen in deze strijd!

Kom zeker kijken en aanmoedigen, want de weersvoorspellingen lijken voor het hardlopen gunstig te worden!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.