Sponsoring voor Zevenheuvelenloop

Nog een kleine 2 weken en dan gaat de Zevenheuvelenloop van start. Niels gaat er helemaal voor en is optimaal voorbereid. Om geld voor onderzoek naar Duchenne dystrofie in te zamelen is het mogelijk dat een bedrijf als shirt-sponsor kan optreden. Hierbij zal gedurende dit hardloop-evenement een shirt gemaakt worden met op rug-en borstzijde in A4 formaat het logo van het bedrijf (in kleur). Daarnaast zal het bedrijf genoemd worden in een aantal posts en berichten op diverse social media, alsmede in het videoverslag verschijnen.

Sponsoring voor bedrijven voor dit evenement is minimaal EUR 100.

Zevenheuvelenloop is een evenement, waar over een afstand van 15 km door Nijmegen en omgeving hardgelopen wordt door vele sporters op zondag 16 november a.s.

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.