Hardlopen voor Duchenne: zevenheuvelenloop

logo-Duchenne-Parent-ProjectVandaag heeft Niels zich gemeld bij de start voor deelname aan (zijn eerste) 15km hardloop-evenement. Een uitdaging in meerdere opzichten want: dit is de langste afstand tot op heden, en er zitten aardig wat klimmende en dalende wegen in. Met zijn gezonde spieren zet Niels zich in voor de Duchenne kinderen. Doelstelling: hardlopend uitlopen en een eerste ‘base-line’ qua tijd neerzetten.

Gezien eerder deze week de linker knie irritaties vertoonde, heb ik rust genomen rondom hardlopen en ben wel blijven zwemmen (triathlon training borstcrawl).

Een impressie van de 15km door het glooiend nijmeegse/groesbeekse landschap van vandaag  is hieronder te zien:

De eindtijd was 1 uur 34 minuten (en wat seconden), maar nog mooier is dat Peter & Ellie Thijssen een donatie t.w.v. 1 uur onderzoek hebben gedoneerd! Complimenten!! Echt prachtig gebaar en totaal onverwacht!

En de medaillon wordt (bij deze) opgedragen aan de Duchenne kids!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.