Duchenne Heroes 2015: tiende editie update

Op 10 oktober, de dag van de duurzaamheid (10-10 🙂 ), is de inschrijving definitief bevestigd en gaat de deelname aan de 10e editie van Duchenne Heroes beginnen! Vol energie, en sterker en sneller weer terugkeren dat gaat zeker gebeuren! De komende weken zal ik de nodige updates beschrijven, want in 2014 heb ik aanzienlijk actief mijzelf ontwikkeld.

Momenteel lopen diverse acties verder om meer teamleden te treffen en daarmee daadwerkelijk de volle mep voor onderzoek naar Duchenne dystrofie binnen te halen.

En vanaf zondag gaat de eerste actie al van start. De duursport is enorm verslavend en ik neem deel als 1 van de 4 hardlopers in een 4x  10km relay in Eindhoven, tijdens de Eindhoven marathon. En je kan mij (zelfs) per kilometer sponsoren via onderstaande button!

DuchenneHeroes_SponsorOns

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.