Website onderhoud

duchenneheroes-1In aanloop naar de tiende editie van Duchenne Heroes zal deze website bijgewerkt gaan worden. De planning is om voor 10 oktober a.s. (10-10, hoe toevallig 😉 ) de inschrijving voor Duchenne Heroes te voltooien/bekrachtigen.

Zodra de inschrijving is uitgevoerd, zal dit uiteraard op diverse media (krant, website, social media) bekend gemaakt worden.

Intussen zijn er extra faciliteiten beschikbaar gemaakt, zodat u als lezer op de website, Facebook, Twitter goed geïnformeerd blijft. Het is nu mogelijk om met een smartphone en een 3G/4G of Edge dataverbinding artikelen te schrijven in een email terwijl het teamlid onderweg is en na verzenden wordt deze geplaatst en verspreid! Uiteraard blijven multimedia als film en geluid nog niet beschikbaar, je kan niet alles willen…