Team De Maas Verbindt kleding 2014

Duchenne Heroes 2014

We hebben dit jaar een wijziging in ons team gehad. Niels slaat een jaar over en Pascal is er bij gekomen. Nu willen we natuurlijk wel als team herkenbaar zijn. We hebben dan ook geinformeerd om kleding bij te bestellen voor Pascal. Uiteindelijk hebben we besloten om geheel nieuwe kleding te laten ontwerpen. Sieto, Pascal en Erwin hebben alle drie een eigen bedrijf. We hebben dan ook besloten om niet naar sponsoren te zoeken voor de kleding, maar gedrieën deze kosten te dragen en onze bedrijven te vermelden op de kleding. Natuurlijk hebben ook de logo’s van Duchenne Heroes en Duchenne Parent Project een plaatsje gekregen. We hopen dat jullie het ontwerp ook mooi vinden. image

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.