Reünie Duchenne Heroes 2013

duchenneheroes-1Op zaterdag 23 november j.l. is een reünie gehouden voor de deelnemers en vrijwilligers aan Duchenne Heroes 2013. Namens ons team is Niels daarheen afgereisd en heeft vele bekenden gesproken.

Vanuit restaurant ‘De Branding’  in Utrecht waren vele geluiden te horen van ‘oh ja herinner je nog die ene afdaling’  of ‘wat was ‘t afzien op dag x die week he?’. Compleet met mooie sfeervolle foto’s van Eppo Karsijns was het erg mooi terugkijken op deze editie. Tinha Oehl sprak iedereen nogmaals toe, en liet enkele zaken de revue nogmaals passeren.

Ook is daar de onthulling geweest van een 20 minuten durende compilatie van deze 8e editie Duchenne Heroes. Hiermee is het hoofdstuk Duchenne Heroes 2013 officieel afgesloten, en worden de blikken vooruit geworpen naar de 2014 editie!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.