Duchenne Heroes café Nijmegen

Klik op bovenstaande afbeelding om het team te sponsoren.

Vanavond is in Nijmegen een van de vele Duchenne Heroes café’s gehouden. Een ideaal moment om als geïnteresseerde potentiële Hero (m/v) nader kennis te maken met de spierziekte Duchenne, het evenement en de voorbereidingen daarop.

Zo in het eerste half uur druppelden de mensen binnen, en uiteindelijk begon de presentatie voor de circa 15 aanwezigen.

Namens ons team heeft Niels zijn bijdrage geleverd in de gesprekken (uiteraard gehuld in het Duchenne Heroes shirt). Bij thuiskomst bleken de filmbeelden veel te donker te zijn om op de website te plaatsen. Een bijzondere gaste was een oma wiens kleinkind de spierziekte van Duchenne heeft en ze kon heel helder inhaken op de impact van zowel kind als ouders bij het ontdekken ervan. Indrukwekkend.

Heb je interesse, of juist veel vragen rondom Duchenne Heroes? Volg dan nauwlettend de website www.duchenneheroes.nl en/of volg op Facebook Duchenne Heroes. Wellicht is er binnenkort een inloopavond met meer informatie bij je in de buurt!

Want de kinderen met Duchenne Dystrofie hebben JOUW hulp ook nodig om deze spierziekte de wereld uit te trappen!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.