Terugblik Duchenne Heroes

Team "De Maas Verbindt" Van Links naar Rechts. Sieto, Erwin, Niels en team begeleider Bert.

Team “De Maas Verbindt” Van links naar rechts.
Sieto, Erwin, Niels en team begeleider Bert.

Het is even geleden na de indrukwekkende Duchenne Heroes 2013 week, maar nu even kort een berichtje van mijn hand.

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met de ‘nasleep’ van de Duchenne rit: het monteren van filmmateriaal voor onze bezoekers van de website. Daar gaat behoorlijk wat tijd in zitten, maar blijft elke keer weer mooi herinneringen ophalen. En ook wel balen en pijn dat ik een aantal ritten niet, of deels heb kunnen rijden t.g.v. de blessure en de verkoudheid. Ik hoop dat de filmpjes veel bekeken worden, of zelfs aanleiding zijn om ook mee te rijden met Duchenne Heroes. Ik daag je uit! Durf jij?

Ikzelf heb besloten om in 2015 weer mee te rijden als mountainbiker, en sla volgend jaar (2014) even bewust over. Stilzitten doe ik zeker niet, aangezien ik wel de smaak van mountainbiken te pakken heb. Dus met dit najaar gewoon genieten van ritten door de omgeving en ervaring uitbouwen 🙂 En natuurlijk de kracht in de benen verder opbouwen/trainen.

hendrix-2wielers-buggenumWat betreft de bestelde mountainbike, Specialized Epic Expert 29er, daar komt goed nieuws: over circa 2 weken verwacht ik hierop te mogen rondrijden, en gaat de door Leo Hendrikx beschikbaar gestelde Epic 29er weer terug naar Buggenum (en ja,

Cycle+Performance bikefitting

Cycle+Performance bikefitting

ik zal enkele foto’s van de nieuwe Specialized nog plaatsen). Kort daarna ga ik deze mountainbike ook nog af laten stellen via Cycle+Performance. Hiervan zal ik zeker nog een film van maken, om deze aanpak met het Retül systeem te demonstreren. Spannende zaken dus nog op de agenda!

Morgen een frisse rit door regio Swalmen, terwijl ik krap 3-4 dagen ‘vrij’  ben van verkoudheid (slijm op de luchtwegen en keel/neusholten). Wie weet tref je ons wel daar rond rijdend 🙂

Groet, en tot in 2015!

Niels

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.