Specialized Epic Expert 29er in zicht

specialized Zoals beloofd (en in kader van afronden van DH2013), een tussentijdse update van mijn zijde.

Komende vrijdag is het dan zo ver, dan kan ik de Specialized Epic Expert 29er ophalen in Buggenum bij Leo Hendrikx! Enige aanpassingen die ik heb laten doen zijn het volledig uitrusten met SRAM X0 derailleurs en shifters, en standaard Nobby Nicks erop.

En in het kader van afrondende activiteiten is zaterdagochtend de bikefitting geregeld bij Sander Kuik van Cycle+Performance. Uiteraard volgen nog foto’s en video van dit alles op onze website.

Zodra dit allemaal achter de rug is, kan officieel voor mij Duchenne Heroes 2013 in mijn herinneringen herbeleefd worden. En kom ik sterker terug in 2015! Ondertussen zal ik als webmaster de website blijven beheren voor Erwin en Sieto in hun aanloop naar Duchenne Heroes 2014.

Cycle+Performance bikefitting

Cycle+Performance

hendrix-2wielers-buggenum

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.