Zaterdag 14 september: aankomst Dinant

image‘s Ochtends vroeg met mijn vader en zijn camper vertrokken naar het belfeldse waar we Sieto en zijn materiaal konden inladen. Erwin zou separaat vooruit rijden nadat de kinderen terug waren van het zwemmen.

Onderweg lekker bijgepraat, en zonder veel vertraging waren we rond 11.00u al in Dinant gearriveerd. Na het parkeren en opbouwen van de camper, hebben we al spoedig ook ons aangemeld bij de registratie en ontvingen ons persoonlijke stuurbord, lunchbandjes, was-en massagabonnen en een siliconenen polsband van “Duchenne Heroes 2013 – Jij maakt het verschil!”. Helaas ontbraken de toegezegde energierepen van het sponsorend sportvoedingmerk… Gelukkig heeft ons team genoeg voorbereid en is dat niet zo erg.

Rond het middaguur arriveerde Erwin met zijn gezin en konden we genieten van een bak koffie.

Later die avond bleek dat we in elk geval geen mobiele internetverbinding of ‘internet-café’ tot de beschikking zouden krijgen (net als de rest van de week). Vandaar dat deze artikelen later handmatig zijn ingevoerd vanaf de eigen internetverbinding thuis. En dat de vrachtauto’s niet de camping konden bereiken. Dus mochten we 3-4 kilometer naar het dorp wandelen/fietsen voor het avondeten en uiteraard voor ontbijt en de start.

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.