Woensdag 18 september

imageNa onrustige nacht met veel hoesten en koorts ontwaakt en ontbeten. Ik zou zoooo graag willen rijden, maar in deze situatie moet je je meerdere erkennen en werken aan herstel. Erwin en Sieto besloten eveneens om vandaag rust te houden na de lange, zware koninginne-etappe van dinsdag. Gezamelijk hebben we geholpen met het afbreken van ons ‘kamp’ en hebben Bert geholpen met in-en uitladen op plaats van bestemming, vandaag eindpunt Valkenburg.

In Valkenburg ben ik direct naar de dichtsbijzijnde apotheker/drogisterij gereden (op de mountainbike) en heb daar grof ingeslagen: hoestdrank, keelpastilles, oscillococcium etcetera.

Onderweg naar Valkenburg werd ik enthousiast aangemoedigd: Hup Hero Niels! Ik was perplex. Wat bleek: de 2 stellen bleken oud-deelnemers van de 2012-editie te zijn, en kwamen op bezoek om de fietsers op het eindpunt (Camping ‘De Bron’) aan te moedigen. Even kort kennis gemaakt (‘ben je nu al binnen? da’s heel rap!’) en uitleg gegeven waar we staan en waarom ik ‘vroeg’ binnen was.

De mountainbikers die gestart waren kwamen allen doorweekt tot op het bot binnen. Ze hadden vanaf de start alleen maar regen gehad.

Verder hebben we Nel Daas, als vrijwilliger bij Duchenne Heroes, in het zonnetje gezet. Ze ontving een mooi speldje voor haar inzet voor alle rijders en ons team.

neldaas

Nel Daas wordt verrast en gehuldigd!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.