Oproep: ontvang de helden!

Klik op bovenstaande afbeelding om het team te sponsoren. Zaterdag 21 september a.s. komt het team, samen met vele andere Duchenne Heroes rijders binnen op Park Brakkenstein in Nijmegen. We nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn!

Vanaf 13.00u is het park toegankelijk voor alle supporters, familie, vrienden, sponsoren, donateurs, collega’s en geïnteresseerden. De planning is dat alle deelnemers vanaf 16.00u binnenrijden op hun mountainbikes na 7 dagen afzien. Voor muzikale invulling wordt gezorgd, evenals hapjes en drankjes waarvan de opbrengst ook naar Duchenne Heroes gaan.

Adres: Driehuizerweg te Nijmegen (t.h.v. Sportcentrum Universiteit Nijmegen

Je kunt naast park Brakkenstein je auto parkeren in de parkeergarage met de aanduiding  P7.  Deze is gelegen aan de Heyendaalseweg 141. De aanrijdroute is via de rotonde Heyendaalseweg/Erasmuslaan richting oost.

Kunnen we op jullie opkomst rekenen?

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.