Dinsdag 17 september

imageNa ontwaken is de verkoudheid niet overgegaan, en de enkel en knie laten het ook nog afweten. Balen, want de ‘Koninginne-rit’ staat vandaag op het programma. De koers met de meeste hoogtemeters… en klimmen met verstopte luchtwegen en problemen op de knie en enkel dat is verre van goede combinatie. Met pijn in mijn hart dan mijn teamleden Erwin en Sieto uitgezwaaid en succes gewenst. Vandaag rest mij om mee te reizen met de hele Duchenne Heroes-karavaan.

Op het eindpunt gewacht en gekeken naar de vorderingen van mijn team. Ik schrok toen de eerste rijder om 14.20u (!) al over de finish reed… dat is verdomd snel op zo’n zware etappe! In de tussentijd heb ik mijn Specialized Epic gereinigd en gepoetst en de aandrijflijn in de olie gezet alsmede een setje verse remblokken op beide remklauwen geplaatst. Want de remvoering ruik je al snel als je langdurig in de ho-ijzers hangt. Verder de meereizende doktor geraadpleegd en de longen zijn/klinken nog schoon. Het is dus een stevige verkoudheid in de keel-en voorhoofd die mij tackelt 🙁

Uiteindelijk rolden Erwin en Sieto na 12 uur mountainbiken over de streep, moe, doorweekt en hongerig. Blij dat ze weer veilig waren aangekomen!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.