Lever je oude mobiele telefoon in voor Duchenne

gastjesvduchenne Heb je nog oude mobiele telefoons in de keukenlade liggen? Lever ze dan in bij De Drankenmarkt in Roermond (Slachthuisstraat), dan zorgen zij ervoor dat ze gezamenlijk aangeboden worden aan “Gastjes voor Duchenne”.

Je kan ook zelf de mobiel opsturen:

Doe je mobieltje in een envelop (zonder sim-kaart) en verstuur gratis naar:

Actie Gastjes van Duchenne
Antwoordnummer 91108
3009 WB Rotterdam

Ook op deze (andere) website (Verkoopjetelefoon.nl) wordt de opbrengst gedoneerd aan Duchenne onderzoek. Allemaal kleine mogelijkheden die jou van de oude mobiel afhelpen en zorgvuldig recyclen, en het onderzoek naar Duchenne steunen door verkoop van edelmetalen afkomstig uit de mobiele telefoon.

Als team hebben we (nog) geen persoonlijke ervaringen met deze opties, maar laat ons gerust weten wat jullie ervaringen zijn! In elk geval heeft het Duchenne Parent Project er ook al eerder aandacht aan geschonken, zoals je hier kan lezen!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.