Intervallen

IMG_0023_0948 Weer een week voorbij en dichterbij het ‘moment suprème’ in september als we de rit gaan rijden. Tijd voor een korte update dus!

De trainingen lopen gestaag, en de interval-trainingen zijn erg heftig maar ik merk dat ik er baat bij heb en voortgang boek! En het is ook eigenlijk heerlijk om op de weg, met wegbanden (Schwalbe Big Apples 2.35) knoerhard te stoempen en vast te houden! Waar ik voorheen snel uitgeput raakte kan ik nu merken dat ik langer vol kan houden. Super! Na zo’n interval-sessie houd ik de dag er op rust. Ook het rekken en strekken na de inspanning gaat goed, ik merk aan de benen dat ze losser voelen en de bovenbenen zich makkelijker laten strekken! Want met een ronde van ca. 30km en het totaal voluit gaan (met tot nu toe maximaal snelheden van 41 km/u behaald te hebben) ben ik lekker ‘kapot’ bij thuiskomst 😛

De sportmassages gaan gewoon ook door, 1 keer per week. Blijf nu ook meer ontspannen genieten, en de beentjes branden na afloop van de massageolie. Heerlijk!

Uiteraard ben ik deze week verrast door donaties van collega’s. Ik hoop dat er nog velen gaan volgen, maar het blijft altijd een mooi moment om zoiets binnen te zien komen voor onderzoek naar Duchenne dystrofie.

Daarnaast hebben Sieto en ik nog de verjaardag van Erwin opgeluisterd op zondag en een heerlijke middag mogen meemaken (waarvoor dank). Uiteraard heeft Erwin een kleinigheidje voor het fietsen ontvangen namens het team. En in de volle zon, heldere hemel was het zondag heerlijk genieten van leuke gesprekken, heerlijke koele drank en heerlijke versnaperingen!

Ook ben ik nog op het werk aan het proberen iets bijzonders te regelen voor het brunch/lunch evenement in Belfeld op 18 augustus a.s. Wat dat is…. dat zal ik nog even voor me houden. Zodra e.e.a. definitief is, brengen we jullie op de hoogte!!

Groet & tot volgende keer! enne… blijf ons team steunen!

Niels.

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.