Whisky Masterclass 29 mei 2013

De Drankenmarkt in Roermond heeft op 29 mei j.l. in samenwerking met Patrick van Zuidam (van Zuidam destillers) een masterclass georganiseerd rondom whisky. Zuidam gooit als nederlands bedrijf al jaren hoge ogen op internationale verkiezingen van whisky en heeft op deze avond zeer veel kunnen vertellen over hun produkten, whisky in het algemeen, het produktieproces en de basisprodukten die een whisky zo uniek maken. Onder genot van een drankje en hapje in café Willems, werden ook een 7-tal produkten van Zuidam aangeboden om te proeven en ruiken.

drankenmarkt_logoZuidam-logo-banner

De avond is goed bezocht en volgens de telling is die avond EUR 385 ingezameld voor onderzoek naar een medicijn tegen Duchenne dystrofie. Allen: hartelijk dank voor jullie medewerking en aanwezigheid!!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.