Training vorderingen

portret nielsNa vandaag heerlijk met “De Hiegers” uit Reuver te hebben meegereden weer een korte update van mijn kant. De achillespees is nog gevoelig, maar trekt snel bij na de ritten. Wellicht iets overbelast, maar voorlopig rustig (licht belast) bewegen. Rust roest immers 😉 Vandaag is er weer totaal ca. 60km bijgefietst, tijdens de werkweek komt daar nog eens 100km bij.  Het is lastig soms te combineren maar zodra de teamkleding binnenkomt zal ik zeker versnellen in trainingskilometers. Komt nog bij dat mijn bottom bracket (lagers bij de trapas) aan gort is na ca 1700km. En om elke maand deze opnieuw te reinigen en smeren, daar heb ik geen zin in. Sleutelen is prima, maar wel dat je een jaartje vooruit kan. Dus zodra er weer budget is (eerstvolgende sint Salarius-dag deze maand), dan komt er een nieuwe crankset, bottom bracket tandwielen, ketting en cassette op.

Verder gaat het nu ook beter met ademhaling, nu ik in verband met allergie (hooikoorts) trouw mijn  pufje neem. Eindelijk frisse lucht  en open luchtwegen 🙂 Dat had ik eerder moeten doen… En sinds vorige week flink meer rauwkost en groenten aan het eten, dus die bouwstoffen gaan ook hun effecten te weeg brengen (meer energie, minder gewicht, etc.)

Komend weekend wordt het druk, want zondag 12 mei (moederdag) staan we op de braderie in Gennep! Dus komt allen, en maak een rit op de spectaculaire mountainbikesimulator of ga mee op een opzwepende sessie spinning bij de stand van All4Fit Gennep! Kom op, laat je zelf verrassen en verras ons met een scherpe tijd of een enerverende spinning sessie! Maak kans op prachtige prijzen beschikbaar gesteld door Hendrikx tweewielers uit Buggenum, Ballorig uit Bergen en georganiseerd door SD Producties met een daverende disco-show!

logo-ballorig-bannerhendrix-2wielers-buggenumscooby-doo-disco-banner

banner-All-4-Fit

 

 

Mag ik zeggen: tot zondag? Toch?

Groet,
Niels

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.