Terugblik spinning event in Belfeld

spinning-logo-primaryVandaag stond het spinning event op het programma in Belfeld. Hier is in de sportschool van ‘The Nik Brothers’ een grote zaal beschikbaar gesteld met bijbehorende spinning fietsen.

Vanaf 8.30u was ons team daar paraat, uiteraard in teamkleding! Het blijft er machtig mooi uitzien die kleding! Na een korte kennismaking hebben we eerst een 10 minuten warm gefietst alvorens de eerste sessie begon.

In de zaal waren vers fruit en koude sportdrank al mooi opgesteld, en hier is dankbaar gebruik gemaakt door de vele deelnemers. Hartelijk dank Pascal Rutten (Eurofresh Venlo)!!! Ook het spandoek van ons team was prominent zichtbaar

De sessies, 3 stuks in totaal die dag, zijn keurig begeleid door professionele sportinstructrices (nogmaals Jowen en Sabrina: complimenten!!) en hierbij kon iedereen op zijn/haar niveau mee rijden als groep. Heerlijke muziek, lekkere beat, flitsende disco-verlichting. Het was gewoon alleen al erg genieten daarvan! Elke groep was in elk geval mooi vol geboekt met fanatieke sporters!

Als team hebben we alle 3 de sessies uitgefietst, en na afloop kon de opbrengst bekend gemaakt worden. In totaal kon door deze activiteit weer EUR 466 naar Duchenne Heroes worden bijgeschreven! Mensen, allemaal hartelijk dank voor jullie inzet, bijdrage en support!!

Om een indruk te geven van die ochtend, is door Niels onderstaande film gemaakt. Ook vele foto’s zijn er, deze worden straks nog gepubliceerd!

Bij deze een hartelijk welgemeend dank-je-wel-zeer-beleefd voor het mogelijk maken van dit evenement:

  • Sportschool ‘The Nik Brothers’ voor hun locatie, personeel en toestellen
  • Maxim en Duursport.nl voor de sportdrank & voeding

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.