Team uitgenodigd bij De Hiegers – Schrobbelèr rit 2013

Sieto en Niels zijn door Erwin en zijn vrienden van ATB vriendenclub ‘De Hiegers’ uitgenodigd de prestigieuze Schrobbelèr rit mee te rijden. In een kleurrijk gezelschap van Limburgers is een mooie rit door de omgeving van Reuver en Swalmen gemaakt, met een mooie tussenstop waar een borreltje genuttigd is. Na afloop stond een barbequeue gereed waar iedereen van heeft mogen smikkelen en smullen (mede mogelijk gemaakt door ‘De Drankenmarkt’ in Roermond)

Een korte impressie (ca. 15 minuten) is door Niels vanaf het stuur vastgelegd in onderstaande film. Zoals te zien, is de sfeer prima, het weer uitstekend en het plezier enorm aanwezig!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.