Te gast bij BAM! Radio

BAM-nima-logoVanavond is Niels namens ons team te gast geweest bij de DJ’s Bart en Martijn. In hun programma, BAM!radio, is aandacht besteed aan Duchenne Heroes, de voorbereidingen, en de activtiteiten zoals de braderie op 12 mei a.s. en de spinning clinics/marathons op deze dag en op 26 mei a.s.

Voor de spinning-activiteiten (met opzwepende muziek onder begeleiding van een instructeur fietsen op een speciale spinning-bike) zijn nog plaatsen voorhanden. Wil je je aanmelden, dan kan dat via de rechterzijde voor zowel Gennep (12 mei a.s.) als Belfeld (26 mei a.s.).

In een gemoedelijke sfeer is ook verder aandacht besteed aan de stand van zaken rondom materiaal en training. Heren DJ’s: dank je wel voor jullie gastvrijheid, tijd en heerlijke koffie!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.