De aanloop naar de braderie van 12 mei a.s.

braderie-gennepOp moederdag, 12 mei a.s. van 11.00 tot 17.00u, zal in Gennep de jaarlijkse braderie gehouden worden. Hierbij wordt door SD Producties een zeer groot spectaculair programma aangeboden. We verklappen nog niet al te veel, maar de mountainbikesimulator van de fietsenspeciaalzaak Hendrikx tweewielers uit Buggenum zal voor een kleine vergoeding beschikbaar staan met mooie prijzen voor de snelste deelnemers. De opbrengsten (ook alle donaties in de speciale ton) gaan direct naar onderzoek voor een medicijn voor Duchenne dystrofie, de spierziekte waarvoor we in september onze gezonde spieren in de strijd werpen!

Intussen is de media-molen aangezwengeld en kan het gewoon niet onopgemerkt zijn gebleven! Kom daarom gezellig naar deze braderie, en bezoek ons voor een praatje of zelfs een sportieve uitdaging en geniet met volle teugen van zonneschijn, goede sfeer en goede muziek!! Een aantal media-berichten zijn op de pagina ‘Media‘ geplaatst.

hendrix-2wielers-buggenum

scooby-doo-disco-bannerlogo-ballorig-banner

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.