13 april Duchenne congres

logo-Duchenne-Parent-ProjectZaterdag 13 april a.s. wordt in Leiden het Duchenne congres gehouden. Vanuit Duchenne Heroes was initieel het idee gelanceerd om massaal met vele mountainbikers vanuit de regio naar Leiden te fietsen en zo extra aandacht aan de spierziekte te geven (en de steun te betuigen).

Helaas is gebleken dat er nog niet voldoende aanmeldingen binnen waren van teams en individuele deelnemers om een grote groep te formeren. Daarom is besloten vanuit de organisatie om de fiets-activiteit te laten vervallen. Uiteraard staat het bezoeken van het congres wel overeind. Daarom is op onze team-activiteiten kalender de fiets-actie tot onze spijt geannuleerd. Geen rust voor ons team, want de trainingen gaan in volle vaart verder!

Het congres wordt gehouden op 13 april a.s. in het Leids Universitair Medisch Centrum.

 

 

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.