2e ticket is binnen!

Admission Tickets Het is vandaag dan gelukt, weer een mijlpaal bereikt! Het team heeft door de vele donaties en enkele activiteiten inmiddels 2 tickets voor de teamleden bij elkaar gekregen! Ofwel: meer dan 5.000 euro gaat nu reeds al volledig naar Duchenne Parent Project om ingezet te worden tegen de spierziekte van Duchenne!

Namens ons, voor alle donateurs en sponsoren: een heel warm applaus, een wave, en ga-zo-door! TOPPIE! Maar er is nog meer werk aan de winkel, dus heeft u nog niet gedoneerd of samen kunnen werken met ons team rondom activiteiten in uw dorp of bedrijf: schroom niet! Deze drie sporters gaan geen uitdaging uit de weg! Op naar het 3e ticket…and beyond!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.