Week 52 – mijmeren….

Iedere keer als ik Youtube de films van voorgaande Duchenne Heroes bekijk, begint het echt te jeuken. Lijkt me super om daar september aan mee te rijden. Op 1e en 2e kerstdag liep het niet zo lekker, fikse verkoudheid in het voorhoofd moedigt niet aan om te gaan trainen helaas. Wel heb ik een bestelling aan onderhoud lopen, want er is toch wel wat reserve materiaal nodig in de voorbereiding naar de rit in september 2013. Want ook deze week voor het eerst het bottom bracket (zeg maar de trap-as) even gereinigd. Naast wat zand/modder kwam er een behoorlijke hoeveelheid water nog mee naar buiten gesijpeld. Intussen heb ik reeds 1 lager van het bracket succesvol weten te reinigen en opnieuw voorzien van vers vet. Het valt me op dat er eigenlijk zeer weinig tot geen vet in dergelijke (door vocht geteisterde) onderdelen zit. Je wordt al sleutelend wijzer 🙂

Qua sponsoring zat Nederland vast gekluisterd op de 3FM actie, waarbij een ruime 12 miljoen euro opgehaald is. En de voorverkoop van vuurwerk in Nederland is ook bijzonder, in het licht van de recessie en koopkracht perikelen. Als ze nou 10% van de vuurwerkdetailhandel ook overmaken aan Duchenne Heroes…. moet je zien wat we dan kunnen doen!

Vanaf januari ga ik actief winkels in Gennep langs om met folders, flyers en een prettig gesprek meer sponsorgeld te kunnen laten bijschrijven bij ons team. Er zijn nog enkele toezeggingen lopende, maar ja… die tellen alleen als er ook daadwerkelijk gedoneerd is, toch?

6 januari a.s. wordt een eerste gezamelijke rit verreden, daar zie ik naar uit. Al wordt het aardig reizen met de trein vanaf Boxmeer naar Roermond, met de mountainbike erbij. Tot volgende week, en alvast een zalig en gezond uiteinde toegewenst!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.