Week 50: shoppen

Deze week even door sneeuw en regen niet getraind, behalve dagelijks (werkdagen) pendelen op de fiets van Gennep-Boxmeer (vice versa). Toch ca 20-25 km per dag op de fiets verslinden.

Intussen wel bezig met voorbereidingen voor het materiaal. Want ondanks dat de mountainbike nieuw is, heb je toch reserve-materiaal nodig voor onderweg. Voor als je ketting breekt, voor als je derailleur in het achterwiel een klap krijgt van een steen of stok. Nou ja genoeg opties waarop je graag wat klein montage materiaal wilt hebben. Voor komende week ga ik daarom in mijn (kerst)vakantie naar Bocholt toe, om daar wat klein materiaal in te slaan. Maandag eerst ook naast werven van sponsoren zeker de kilometers weer op de mountainbike in het veld maken. Maar dat zie je wel op Runkeeper 🙂 Ik heb er nog steeds zin in!

Laat een reactie achter...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.